понедељак, 6. новембар 2017.

Avon ideal luminous powder

Zdravo svima,dobrodosli u moj novi post.
Bronzer je nesto bez cega ja ne mogu zamisliti sminku,naprosto obozavam bronzere,tako da cu vam danas pisati o Avonovom dva u jedan,bronzeru i rumenilu.


Sam proizvod dolazi u pakovanju od cvrsce plastike,veoma lepog dizajna.Unutar kutije se nalazi proizvod koji sadrzi 10 gr i vazi 24 meseci od dana otvaranja.Veoma mi se svidja sto se unutar pakovanja nalazi i ogledalo.Pakovanje je veoma prakticno,tako da moze stati u svaku torbu.
Postoje dve nijanse ovog bronzera svetlija i tamnija.Moja je nijansa tamnija i zove se peach contour.


Iako je ovo nijansa tamnija,meni je preko leta bila veoma svetla,tako da ga nisam koristila,ali sada je zaista odlican kada je ten svetliji.
Bronzer je nezno braonkaste boje,veoma lepo se nanosi i ponasa na licu.Boja je veoma nezna,nekoliko puta je potrebno naneti bronzer da bih dobila zeljeni efekat,ali to nije problem,jer se veoma lepo nadogradjuje i blenda.Veoma lepo pristaje licu,tako da mislim da ce biti zaista odlican osobaama svetle puti.
Rumenilo je takodje nezno rozikaste boje,sto mi se veoma svidja,jer veoma lako mogu dozirati kolicinu proizvoda,posto nisam neki ljubitelj rumenila.
Rumenilo se zaista lepo nadogradjuje i blenda.

Bronzer i rumenilo uglavnom nanosim ovom Avonovom cetkicom,i zaista prelepo nanese i izblenda proizvod.Proizvod dugo traje na licu,i sto je najvaznije kada se skida,skida se ravnomerno.
Rumenilo ima blagi satenski finis,dok  bronzer ima mat zavrsnicu.


Da li i vi koristite bronzere i rumenila,i da li ste probali ovaj Avonov proizvod,pisite mi u komentarima :*




5 коментара:

Hvala na komentaru! ♥