понедељак, 11. децембар 2017.

Svakodnevna makeup rutina

Zdravo svima i dobrodosli u moj novi post.
Danas sam tu sa malo drugacijim postom,resila sam da podelim sa vama moju svakodnevnu makeup rutinu.
Pa da krenemo...
Nakon umivanja gelom,na cisto lice nanosim Pantenol kremu,koja veoma lepo nahrani moju kozu,i pripremi je za sledeci korak.
Nakon kreme,nanosim Aura prajmer za masnu t-zonu,posto je moja koza masna,ovaj prajmer bas lepo matira moje lice i smanji vidljivost pora (pripremam post o ovom prajmeru,tako da cete u narednom periodu saznati vise o njemu) .
Sacekam jedno 2,3 minuta da koza   lepo upije prajmer,zatim nanosim Aura Cover me puder (vise o njemu mozete procitati ovde) u nijansi 104.Puder nanosim prstima,jer mi se to pokazao kao najbolji nacin,pa zatim Aura bjuti blenderom sve izblendam.
Sve fiksiram Essence all about matt puderom u kamenu.Njega nanosim ovom Swoon cetkicom.
Sto se bronzera tice,koristim iz kataloga  Oriflame ,Giordan gold,u nijansi bronzing pearls. Odavno imam ove kuglice i obozavam ih.Veoma lepo izgledaju na licu,lepo se blendaju kao i nadogradjuju.Svoje sminkanje bez njih ne mogu da zamislim.Nanosim ih Avonovom cetkicom,kojaje namenjena za rumenilo,ali meni savrseno nanese bronzer.
Zatim nanosim hajlajter Aura u nijansi 219 Golden spice,iznad jagodica.Hajlajter nanosim cetkicom iz kataloga Oriflame,koja je namenjena za blendanje senke,ali je meni prevelika,tako da s njom nanosim hajlajter i super mi je .
Nakon sto sam ten zavrsila,prelazim na popunjavanje obrva.Za popunjavanje obrva,koristim Impala olovku u broju 02. Ovu olovku imam sigurno cetiri godine,i vidite da je jos nesto ostalo od nje.Veoma sporo se trosi,lepo popuni obrve,i dugotrajna je.
Kada su obrve gotove,prelazim na oci,za dnevnu sminku,koristim samo maskaru Golden Rose Essential,koja doda na gustini trepavica.
Sto se usana tice,za dnevnu varijantu,koristim Avon olovke (vise o njima mozete procitati ovdeGolden Rose olovke za usne ili GR matte lipstick crayon.
Olovke nanosim preko celih usana,veoma su kremaste i dugotrajne.
Kada kazem svakodnevna sminka,mislim kada idem na posao,do grada i slicno,naravno ne sminkam se do prodavnice,ili do drugarice :D

Nadam se da vam se post dopao.
Kakva je vasa rutina,sminkate li se vi svakim danom? I ima li nesto bez cega ne izlazite iz kuce ? Pisite mi u komentarima :*










18 коментара:

  1. super je sminka za svaki dan, imala sam isti ouder ali mi nesto nije odg kolko se secam...gde si kupila cetkicu? :)
    https://www.youtube.com/watch?v=8j0SxTKmym8&t=5s
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Ja obozavam ovaj essence all about matt puder *-* Koristim ga vec jako dugo i odlican mi je.

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam od pre nekih mesec,mesec ipo dana pocela da ga koristim,i bas mi odgovara,odlican je 😊

      Избриши
  3. Hi sweetie, thanks for your visit!
    The golden pearls are very interesting!

    ОдговориИзбриши
  4. Wonderful beauty products:)
    I follow you Dear and please follow me back:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Zdravo,ostavila si komentar na mom blogu da li bi da se medjusobno zapratimo i zapratila sam te,nadam se da ces uraditi isto 😄
    Btw super makeup rutina❤❤

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! ♥