среда, 11. октобар 2017.

Bioten Skin Moisture cleansing gel

Bioten su prirodni proizvodi,koji se proizvode u Francuskoj, za nase trziste uvoznik je Sarantis d.o.o Beograd.
Bioten ima malo veci izbor proizvoda za negu lica,ja sam se odlucila uzeti i isprobati gel za umivanje za normalnu/kombinovanu kozu.


Bioten Skin Moisture  gel za umivanje dolazi u pakovanju malo cvrsce plastike,u militrazi od 150ml.Gel je namenjen osobama sa normalnom/kombinovanom kozom lica,obogacen je 100% prirodnim ekstratom dunje.U formi je gela,bez cestica,potpuno proziran.


Prvi pokusaj umivanja sa ovim gelom nije mi uspeo,zato jer sam lice nakvasila vodom i gel pravo nanela na vlazno lice,masirajuci lice gel nije nimalo zapenio,zatim sam pokusala prvo naneti gel na vlaznu ruku malo protrljati zatim staviti na lice i onda sam uspela :D

Gel sam koristila svakodnevno, nanoseci malu kolicinu  na vlaznu kozu ujutru i uvece,sa blagim masiranjem lica,na kraju ispirala sa mlakom vodom,kao sto pise na uputstvu.
U pocetku koriscenja ovog gela,moje lice je bilo lepo ocisceno,nezno,sa blagim zatezanjem ,veoma lepo skida ostatke sminke sa ociju.
Nakon 10 dana upotrebe ovog gela,situacija sa mojom kozom lica se promenila.
Vise nisam imala prijatan osecaj na licu kada bih se umila ovim gelom,moje lice bi se sve isusilo,a nakon toga bila je potrebna velika kolicina kreme,da bih kozu vratila u normalnom stanju.
Miris proizvoda je blag,sasvim malo me podseca na dunju,u pocetku mi je malo smetao,ali vremenom sam se bila navikla.
Miris se zadrzava na licu neko vreme.

Bioten gel za umivanje mozete naci u Lili drogerijama po ceni od 370din.

Ja nisam zadovoljna ovim gelom za umivanje,necu ga vise kupovati,ali sigurno cu dati jos neku sansu Bioten-ovim proizvodima.

*Ako meni nije odgovarao ovaj proizvod,ne znaci da i vama nece odgovarati*


Da li ste vi koristile Bioten gel za umivanje ili neki drugi njihov proizvod,i kakva su vasa iskustva?


9 коментара:

  1. Nisam probala nikako ove Bioten proizvode, ali mi se čine kao odlični proizvodi. Mnogo mi se dopada tvoja recenzija ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog i Giveaway

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala puno,i meni se tako cini,bez obzira na lose iskustvo sa ovom umivalicom,ali jos neki proizvod cu sigurno isprobati :*

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post! Ovaj gel za umivanje nisam koristila, ali od skoro koristim njihovv piling, i za sada mi se dopada. Preporučujem ti da isprobaš.
    Mislim da su Bioten proizvodi sada na akciji u Liliju :)

    by Kika

    ОдговориИзбриши
  4. Jako mi see svidjaa 💓💓💓

    Follow u, follow back? 😘😘

    http://newpostkristina.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! ♥